top of page

// Voor nu én morgen

Voor opdrachtgevers

Accres4talent voor opdrachtgevers, voor nu én morgen

Voor de groei van je bedrijf heb je geschikt, gemotiveerd en gekwalificeerd talent nodig. Opleiden is de sleutel tot succes om personeel aan te trekken én vast te houden. Immers, er is een groot tekort aan vakmensen en dit zal de komende jaren nog groter worden. Tegelijkertijd veranderen de eisen die aan medewerkers gesteld worden continu omdat ontwikkelingen binnen specifieke branches weer andere kennis en vaardigheden vereisen. Kortom, het opleiden en doorontwikkelen van medewerkers zal steeds belangrijker worden.

Accres heeft oog voor de talenten van medewerkers en kunnen optimaal benut worden dankzij onder meer de (praktijk)opleidingen en trainingen die Accres aanbiedt. Wij noemen dat Accres4Talent. Hier volgen medewerkers branche specifieke opleidingen via bijv. het BBL-traject. Ook kunnen zij toegang krijgen tot online trainingen en opleidingen. Accres4Talent helpt talenten beter te presteren binnen hun vakgebied én op persoonlijk vlak. Ons Accres4talent-programma zorgt er met certificaten en opleidingen voor dat  medewerkers meer perspectief op de arbeidsmarkt krijgen én dat jij het talent krijgt dat je nodig hebt.

 

Wat is Accres4talent?

Het Accres4talent-programma is speciaal voor medewerkers die willen starten of groeien in hun vakgebied. En dankzij een training of opleiding extra (of hernieuwde) kwalificaties krijgen. Van 1-daagse cursus tot volledig leerwerktraject.

 

Opleiden doen we samen. Zo kan jij profiteren van een gemotiveerde medewerker die binnen afzienbare tijd gekwalificeerd is als bijvoorbeeld metselaar, procesoperator of monteur. En de medewerker profiteert van de volgende zekerheden:


+ Goed salaris vanaf dag 1

+ Vast contract via Accres na een korte proefperiode

+ Opleiding wordt vergoed

+ Werk bij de betere opdrachtgevers in de regio

+ Inkomenszekerheid

 

Accres4talent richt zich op de volgende sectoren:

+ Bouw

+ Infra

+ Techniek

Vakkennis
Betrouwbaar
Altijd dichtbij
Ontzorgen
check-mark-black-outline groen.png
check-mark-black-outline groen.png
check-mark-black-outline groen.png
check-mark-black-outline groen.png

Hoe werkt Accres4talent?

We werven talenten die aan de start van hun loopbaan staan, een switch willen maken of vakkennis uit het verleden willen opfrissen. Ze zijn werkzoekend, beschikken over bepaalde basisvaardigheden en willen groeien.

We maken een goede match tussen jouw bedrijf en een talent, door je van tevoren te bezoeken en het talent te screenen.

Het talent gaat volledig bij je aan het werk als ‘vakkracht-leerling’. Afhankelijk van de opleiding, volgt hij of zij op een vaste dag per week en/of buiten werktijd scholing. Dat kan klassikaal of via e-learning. Daarbij behaalt hij of zij theorie- en praktijkmodules.

Na afronding van het opleidingstraject ontvangt het talent een certificaat of diploma en beschik jij over een vakkracht!

 

Accres neemt je werk uit handen

We verzorgen o.a.:

  • Het contact met de erkende opleidingspartners

  • De begeleiding van de talenten

  • Alle administratie rondom contracten en loonbetaling van de talenten

Benieuwd naar wat Accres4Talent voor jouw organisatie kan betekenen? We komen graag met je in contact!

bottom of page