top of page

// Hoe we samen werken aan jouw toekomst

Een opleiding volgen en direct geld verdienen

Als beginnend vakman/-vrouw zoek jij de springplank naar een carrière in de bouw, infra of techniek. Het liefst leer jij je vak door praktisch bezig te zijn en tegelijkertijd geld te verdienen. Accres4Talent combineert werken en leren met elkaar. Zo volg je een opleiding, terwijl je aan de slag bent bij één van onze top opdrachtgevers én verdien je ondertussen een goed salaris met de zekerheid van een vast contract. Ook na het afronden van jouw opleiding denken we altijd mee met jouw ontwikkeling, zelfs als het onverhoopt even tegenzit.

Icons groen9.png
Icons groen5.png
Icons groen8.png
Icons groen6.png
Icons groen7.png
Een opleiding volgen
Goed salaris verdienen
Werken bij een top opdrachtgever
Zekerheid van een vast contract
Verzekerd van inkomen
Anchor 1

TOPBANEN BIJ DE BETERE OPDRACHTGEVERS
Of je nu kiest voor een leer/werktraject of een reguliere baan, je werkt altijd bij de betere opdrachtgevers. Zo kun je bij een Accres opdrachtgever altijd rekenen op een warm welkom. De opdrachtgever draagt zorg voor een uitgebreide introductie en inwerkperiode. Zo kun je ontspannen in je nieuwe werkomgeving groeien. Uiteraard nemen wij regelmatig contact met je op om even te informeren hoe het gaat.

Anchor 2

GOED SALARIS VANAF DAG EEN

Bij het werken voor een goede werkgever hoort een goed loon. Je loon wat je bij Accres verdient is exact gelijk aan het loon wat je zou krijgen als je rechtstreeks voor de opdrachtgever zou werken. Daarnaast kun je rekenen op prima aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Anchor 3

VAST CONTRACT

Wij hebben alle vertrouwen in jou. Na een korte proefperiode van ca. 6 maanden op flexibele basis kom je in aanmerking voor een contract voor onbepaalde tijd met alle zekerheden die daarbij horen.

Anchor 4

VOLOP ONTWIKKELMOGELIJKHEDEN

Daarnaast krijg je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Een opleiding of cursus volgen? In nauwe samenspraak met je opdrachtgever helpen wij je graag met het opstellen van een maatwerkplan. Bij Accres heb je namelijk alle kansen om je verder te ontwikkelen met vervolgcursussen en/of opleidingen. Zo blijft het werken leuk en ontstaan er telkens weer nieuwe uitdagingen, je hele werkzame leven lang!

Anchor 5

INKOMENSZEKERHEID

En mocht het onverhoopt zo zijn dat het werk bij je opdrachtgever stopt, dan zorgen wij weer voor een baan bij een andere opdrachtgever. Zo ben je altijd van inkomen verzekerd!

Meer informatie?

bottom of page