top of page

// Jouw pad naar een carrière in de bouw, infra of techniek

Het traject

De weg naar jouw droombaan begint hier. Het leerwerktraject van Accres4Talent gaat uit van leren door te doen. Daarom gaan we met jou op zoek naar jouw ideale BBL-opleiding en een passend erkend leerbedrijf. Vanaf dag één ga jij leren en werken bij dit bedrijf, waarvoor jij conform de CAO wordt betaald.

Stap 1

Heb je interesse in een leerwerktraject? Meld je dan hier aan voor een persoonlijk adviesgesprek of neem contact op met een van onze vestigingen. Er volgt een gesprek met een van onze consultants op de vestiging bij jou in de buurt.

Accres4Talent-5.1.png
Accres4Talent-3.png

Stap 2

Aan jou de keuze: Welke opleiding kies je?

Natuurlijk helpen we je daar bij. We nemen op basis van je voorkeuren contact op met de opleider en gaan je vervolgens introduceren bij een (of meerdere) erkend(e) leerbedrijf/leerbedrijven.

Stap 3

Op gesprek bij het leerbedrijf. 
Tijdens dit gesprek krijg je een goed beeld van het bedrijf en je toekomstige werkzaamheden. Tevens maak je kennis met je begeleider op de werkvloer.

Accres4Talent-4.png

Stap 4

Goed gesprek geweest van beide kanten? Dan melden wij je aan bij de opleider en krijg je van ons een contract. Je loon is exact gelijk aan het loon wat je zou krijgen als je rechtstreeks bij het bedrijf in dienst zou treden. Daarnaast kun je rekenen op prima aanvullende arbeidsvoorwaarden.

We zijn dus officieel jouw werkgever. We nemen alle kosten van jouw opleiding voor onze rekening én we betalen jouw salaris. Uiteraard wordt alles in een (leer)arbeidsovereenkomst vastgelegd.

Accres4Talent 2.png

Stap 5

Aan de slag! Tijdens je opleiding kun je rekenen op deskundige en persoonlijke begeleiding door zowel het leerbedrijf als Accres. Ook zijn de lijntjes met je opleider kort zodat we goed van elkaar op de hoogte blijven hoe het met je gaat. Ook ontvang je na een korte proefperiode van 6 maanden op flexibele basis een contract voor bepaalde tijd of onbepaalde tijd met alle zekerheden die daarbij horen.

Accres4Talent 1.png
bottom of page