top of page

// Hoe we samen werken aan jouw toekomst

Een opleiding volgen en direct geld verdienen

Accres4Talent-foto-medewerker.jpg

Werken en leren (BBL) in de bouw, infra of techniek

In de bouwkundige-, technische- en infrasector is er grote behoefte aan gekwalificeerde werknemers. Veel kansen dus voor jou! Leren gebeurt niet alleen in de schoolbanken, maar natuurlijk ook op de werkplek. Een combinatie van werken en leren komt steeds vaker voor op alle niveaus. Denk aan stages, leerbanen of in leer-werktrajecten. Je kunt je diploma’s behalen terwijl je aan het werk bent, zo blijf je inzetbaar voor de arbeidsmarkt. Daarom maken scholen hun opleidingen competentiegericht en zorgen werkgevers voor scholing op maat op de werkplek.

Accres en BBL-traject

Het MBO kent twee leerroutes: de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) en beroepsopleidende leerweg (BOL). In een BBL-traject werkt de leerling en gaat deze één of twee dagen in de week naar school. Bij een BOL-opleiding gaat de leerling de hele week naar school en loopt hij of zij stage om praktijkervaring op te doen. Accres kan je begeleiden bij een BBL-traject.

We hebben veelal een passend werk & leertraject voor je. Zit je nu niet helemaal op je plek of merk je dat er weinig banen zijn in jouw branche? Geen zorgen. Ook dan is er een opleiding die jou op weg helpt naar de baan die wél bij je past. Bekijk de mogelijkheden!

Wil je een BBL-traject volgen? Bekijk ons opleidingsaanbod en neem dan contact op met Accres om je mogelijkheden te bespreken.

Accres4Talent

BBL-traject

80% praktijk, 20% school.

Salaris vanaf dag één.

Opleiding volledig vergoed.

Leerwerkplek waar je 4 dagen per week praktisch aan de slag bent bij een erkend opleidingsbedrijf.

Begeleiding door praktijkopleider, school en uiteraard Accres4Talent.

School

BOL-opleiding

30% praktijk, 70% school.

Stagevergoeding.

Opleidingskosten voor de leerling.

Stages bij een stagebedrijf tijdens de door jouw opleider vastgestelde stageperiodes, daarbuiten naar school.

Begeleiding door praktijkopleider en op school door een studiebegeleider.

bottom of page